Promovare prin retele sociale, Social Media Marketing

Social Media Marketing

Social Media Marketing sau SMM – este o metoda eficienta de promovare în rețelele sociale: Facebook, Youtube, Twitter, Google+, etc si are ca scop cresterea vizibilitati site-ului Dvs dar si atragerea de noi clienti, in afara celor veniti din cautarile Google. Serviciul nostru de Promovare prin Retele sociale se refera la crearea de conturi Retele sociale, cu profil Business, optimizarea lor. Ne ocupam de administrarea conturilor Dvs de Social Media și avem grijă de vizibilitatea companiei Dvs în rețelele sociale, cresterea rapida a traficului prin postarea unor articole relevante, construirea de link-uri puternice ce au ca scop si promovarea site-ului (link building).

Promovare Facebook

Cand vorbim despre promovare prin Social Media, ne referim in primul rand la promovare Facebook. Facebook este cea mai importantă rețea de socializare din lume (peste 2 miliarde utilizatori in Iunie 2017), avand un potential imens atat in promovarea produselor sau serviciilor Dvs cat si in generarea de vanzari directe. Suntem specializati in Promovare Facebook, folosim tehnici de obtinere de like-uri de calitate pentru site, prin publicarea constanta de continut relevant. Cresterea traficului in site vine si ca urmare a click-urilor, like-urilor, share-urilor sau comentariilor pe care le primeste un articol publicat de noi pe Facebook.

Promovare Youtube

Youtube este cel mai important motor de cautare, dupa Google si cel mai mare canal de continut video din lume. Ne ocupam de crearea unui cont Youtube, optimizarea lui, adaptarea identitatii vizuale a companiei Dvs. Promovarea Youtube, prin publicarea unor clipuri video are scopul de a creste traficul site-ului Dvs. Putem transforma intr-un clip video Youtube o animatie Flash, o prezentare Powerpoint, o galerie foto, vom adauga link site, date de contact, cuvinte cheie pentru fiecare postare video.

Promovare Google Plus

Creare cont cu profil Business Google Plus – platforma de social media a motorului de cautare Google si publicarea de continut relevant. Google+ ocupa locul 2 in lume in topul retelelor sociale, te ajuta sa cresti audienta, vizibilitatea site-ului.

Promovare Twitter

Prin promovare Twitter ne ocupam de crearea unui cont Twitter cu profil Business, administrarea contului, promovarea serviciilor, a site-ului prin publicarea constanta de continut de calitate. Este foarte important sa ai in vedere si aceasta platforma atunci cand vrei o promovare eficienta prin retele sociale. Serviciile noastre de promovare Twitter te vor ajuta sa tii legatura permanent cu clientii tai, dar si sa atragi noi clienti.