Design carti de vizita

Carti de vizita

Cartile de vizita reprezinta un instrument fundamental de marketing si totodata un accesoriu indispensabil pentru o intalnire de afaceri. Cartile de vizita trebuie sa respecte liniile definitorii ale identitatii companiei, trebuie sa exprime profesionalism, reprezinta un prim pas in crearea unui impresii de durata.

Realizam design grafic in format vectorial (Corel) pentru carti de vizita. Nu avem modele predefinite din care sa alegi obligatoriu unul, ci un portofoliu cu lucrari realizate. Designerii nostri realizeaza carti de vizita cu un design unic, modern si placut.

Design carti de vizita

Realizarea designului pentru carti de vizita dureaza 2-3 zile lucratoare. Fisierul grafic pentru carti de vizita va fi realizat si livrat in format vectorial (Corel), necesar pentru tipar. Veti primi totodata si designul in format jpg, pdf, pentru preview. Pana la alegerea variantei finale de design carti de vizita, vor fi mai multe propuneri grafice, urmate de eventuale modificari (in numar nelimitat).

Preturi design carti de vizita

Pret design carti de vizita50 euro + TVA. Durata de lucru: 2-3 zile. Livrare format vectorial, fisiere export jpg, pdf. Vor fi mai multe propuneri grafice, eventuale modificari, pana la acordul Dvs final.

Pentru alte informatii legate de design carti de vizita nu ezitati sa ne contactati.