Foi cu antet

Creare antet Word sau vectorial

Avand o importanta deosebita in cadrul conferintelor, expozitiilor, targurilor sau evenimentelor speciale din cadrul companiei, foile cu antet trebuie sa aibe un aspect grafic placut, profesionist. O foaie cu antet reprezinta un obiect ideal de marketing pentru compania Dvs, atat in comunicarea interna cat si in acea externa. Cand vorbim despre comunicarea in scris, personalizarea cu antet a foilor A4 (cu logo, date de contact, grafica) reprezinta o metoda eficienta, eleganta de a va face remarcata compania, reprezinta o dovada de profesionalism.

Realizam design grafic in format vectorial (Corel) pentru foi cu antet. Designerii nostri realizeaza foi cu antet cu un design unic, modern si placut.

Design antet

Realizarea designului pentru antet dureaza 1-2 zile lucratoare. Fisierul grafic pentru antet va fi realizat si livrat in format vectorial (Corel), necesar pentru tipar (pentru tiparire foi cu antet) sau in format Word, atunci cand nu se doreste tiparirea. Pana la alegerea variantei finale de antet, vor fi mai multe propuneri grafice, urmate de eventuale modificari (in numar nelimitat).

Preturi design antet

Pret design antet20 euro + TVA. Durata de lucru: 1-2 zile. Livrare format Word sau vectorial Corel, fisiere export jpg, pdf. Vor fi mai multe propuneri grafice, eventuale modificari, pana la acordul Dvs final.

Pentru alte informatii legate de design antet nu ezitati sa ne contactati.