Intretinere site / administare site / mentenanta website

Administrare site

Realizam servicii de intretinere site (administrare site), mentenanta pentru site-uri web mai vechi dar si pentru site-uri nou realizate. Fie ca este vorba de un site de prezentare HTML sau un site PHP, cu Panou de administrare CMS – un magazin online, un site pentru anunturi,constructii, catalog produse, ne putem ocupa de administrarea, intretinerea lor: actualizari de continut (texte, imagini), depanarea unor erori, implementarea de noi functionalitati in site (redesign site, adaugare de pagini noi, versiuni noi de limba in site, adaugare panou de administrare, noutati, newsletter, cos de cumparaturi, statistici vizitatori, etc).

Intretinere site HTML

Asiguram administrare site pentru orice site web HTML realizat de catre noi dar si pentru site-uri pe care le-ati realizat anterior, cu alte firme: creare de pagini noi, optimizare pagini, redesign, transformare in site tip Responsive (optimizat pentru mobil si tableta), adaugarea de noi sectiuni, galerii foto, SEO – optimizare pagini, etc.

Administrare magazin online, mentenanta site-uri complexe

Realizam intretinere site-uri complexe, magazine online prin adaugarea de noi pagini, categorii, produse, continut, stiri, evenimente, galerii foto, dezvoltarea unor noi sectiuni.

Pasi Administrare site

1. Trimiteti o solicitare pe adresa noastra de e-mail: office@creativdesign.ro
2. In maxim 24h facem o analiza si va trimitem oferta noastra de administrare site – oferta de pret si durata de executie.
3. Avand acordul Dvs, efectuam modificarile solicitate, iar la final emitem factura fiscala pentru serviciul de administrare site.