Logo design, creare sigla

Firma Logo design Ploiesti

SorinCreativDesign este o firma de logo design din Ploiesti, cu o vechime de 5 ani, specializata in logo design – creare sigla vectoriala, emblema firma.
Realizam sigla pentru orice tip de companie, logo design pentru firme de constructii, logo design pentru firme de contabilitate, logo agentie imobiliara, sigla agentie de turism, logo pentru magazin online, etc.

Creare sigla (logo sau emblema)

Realizarea siglei dureaza 2-3 zile lucratoare. Logo va fi realizat si livrat in format vectorial (Corel), necesar pentru tipar. Veti primi totodata si sigla in format jpg, png transparent, pdf, pentru preview sau inserare in documente. Pana la alegerea variantei finale de sigla, vor fi mai multe propuneri grafice de logo, in functie de domeniu, cerinte (minim 10 propuneri), urmate de eventuale modificari (in numar nelimitat).

Servicii logo design – Branding

Logo sau sigla companiei va ajuta la cresterea si dezvoltarea afacerii. Daca aveti un logo profesionist, clientii au asigurarea ca au ales o companie de încredere. Putem realiza o identitate vizuala de la zero sau reface complet imaginea unei companii. Suntem specializati in logo design, branding, corporate identity (creare sigla firma, design carti de vizita, mape de prezentare, cd de prezentare, foi cu antet, brosura, catalog, manual de brand, flyer, semnatura e-mail).

Preţuri logo design, preţ creare sigla

Preţ logo (preţ sigla sau emblema) – 50 euro + TVA. Durata de lucru: 2-3 zile. Livrare format vectorial, fisiere export jpg, png, pdf, etc. Vor fi peste 10 propuneri grafice, eventuale modificari, pana la acordul Dvs final.

Pentru alte informatii legate de preţ logo design sau preţ creare sigla nu ezitati sa ne contactati.