Creare site WordPress

Site de prezentare WordPress

Fie ca este vorba de un site de prezentare, un magazin online, un site pentru anunturi, catalog produse sau un blog pentru site-ul tau, un site WordPress este alegerea ideala. Un site realizat pe platforma WordPress se poate realiza intr-o perioada scurta de timp, contine un Panou de administrare a continutului (puteti face modificari in site, fara cunostinte html), este tip Responsive (optimizat pentru mobil si tableta), este perfect pentru optimizare SEO sau integrare Social Media.
Realizam site-uri WordPress pentru orice tip de activitate: site pentru firme de constructii, site-uri pentru firme de contabilitate, creare site anunturi, site agentie imobiliara, site agentie de turism, site-uri medicale, magazin online, blog, etc.

Creare site WordPress Responsive

Site-urile realizate de noi, folosind platforma WordPress sunt optimizate pentru mobil/smartphone si tableta, sunt site-uri tip Responsive. Indiferent de dispozitivul de pe care accesati site-ul (telefon, tableta, laptop, PC), acesta va fi afisat optim. Exemple de site-uri WordPress, realizate de noi

Site WordPress cu Panou de administrare continut – CMS

Un site WordPress contine Panou de administrare, prin care puteti aduce modificari site-ului Dvs: Puteti edita/sterge/adauga pagini, categorii, produse, continut, stiri, evenimente, galerii foto.