CMS – Site cu panou de administrare

SorinCreativDesign este o firma de web design si programare web, specializata in creare site cu panou de administrare CMS – Content Management System, un panou de administrare continut site. Un CMS – panou de administrare a continutului site-ului – este necesar pentru a va mentine site-ul la zi. Prin intermediul acestui panou de administrare site – CMS, aveti posibilitatea de a adauga, sterge si modifica datele din site-ul Dvs (texte, imagini, bannere, etc).

eneficiile utilizarii unui site cu Panou de administrare CMS

Administrarea site-ului este mult mai usoara folosind un Panou de administrare CMS si poate fi facuta si de catre Dvs, fara cunostinte html sau programare web, economisind timp si bani, utilizand o interfata in browserul web, similara unei pagini Word. Indiferent ca vorbim despre un site simplu HTML, un site de prezentare sau un magazin online, un catalog produse, un site cu Panou de administrare este alegerea ideala.

Site WordPress – site cu panou de administrare

Un site realizat pe platforma WordPress contine un Panou de administrare a continutului – CMS, prin care puteti aduce modificari site-ului Dvs: Puteti edita/sterge/adauga pagini, categorii, produse, continut, stiri, evenimente, galerii foto. Detalii creare site WordPress