Audit SEO, analiza site

Analiza site

Asiguram Consultanta web, Audit SEO: o analiza completa a site-ului Dvs pentru a identifica eventualele erori SEO si oportunitatile de Optimizare si Promovare web.
Analizand fiecare pagina a site-ului, statisticile site-ului realizam un raport de Audit SEO, prin care va prezentam principalele probleme ale site-ului dar si strategiile de optimizare si promovare, de crestere a numarului de vizitatori din site.

Audit SEO

Daca nu stii ce inseamna SEO si daca este necesar, daca ai un site si nu stii daca este bine construit si optimizat, atunci ai nevoie de Audit SEO.
Studiem paginile, concurenta, codul HTML, structura site, densitatea cuvintelor cheie in pagina, adaptabilitatea pentru mobil si tableta, viteza de incarcare a paginilor, metatag-urile, continutul paginilor, etc.
Va vom prezenta un raport complet, cu recomandari, pentru ca site-ul sa fie conform cu indrumarile Google.

Serviciile Audit SEO si Analiza site includ:

Audit SEO on-site – Verificam optimizarea continutului site-ului, asezarea acestuia in pagina, codul sursa HTML conform W3C, metatag-urile, atributele pentru imagini, existenta unor fisiere tehnice Sitemap XML si Robots.txt, calculam densitatea cuvintelor cheie in fiecare pagina, timpul de incarcare site, oferim sugestii de optimizare SEO.
Audit SEO off-site – Verificam performantele site-ului Dvs in motoarele de cautare, studiem concurenta, analizam traficul site-ului Dvs, prezenta in Social Media, venim cu propuneri referitoare la ceea ce trebuie facut in viitor.